Yrityksemme toimii sekä Pohjoismaiden että Baltian markkinoilla ja olemme olleet olemassa pitkään, tämä matka alkoi vuonna 1997. Toki itse vyön tarina ja historia on paljon pidempi.
NINI´S BELT OY LTD on erikoistunut vöiden tukkumyyntiin.
Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat vyöt, henkselit, muodikkaat solmiot, kauniit huivit ynnä muut lisäasusteet.
Kokonaisvaltaisena vyöntoimittajana valikoimamme kattaa kaikki käyttäjä- ja laatuluokat. Kaupallinen mallistomme on jatkuvan kehittämis- ja uudistustyön tulos. Toiminnassamme pyrimme hyvään saatavuuteen ja toimivaan logistiikkaan ja kaikki tämä asiakkaidemme parhaaksi. Toimintamalliimme kuuluu vastuunottaminen myymäläkohtaisista varastomääristä, varastonkiertonopeuksista ja toimitusvarmuudesta.
Tuotteemme tunnistat rekisteröidystä Nini’sⓇ tuotemerkistä. Käytämme nikkelittömiä metalliosia ja suurin osa vöistä valmistetaan aidosta nahasta.
Nini’s malliston lisäksi valmistamme tuotteita yritysasiakkaiden toivomilla mitoilla, malleilla ja väreillä ja logoilla ns. asiakastuotteina.
Kuluttaja-asiakkaat löytävät tuotteemme putiikeista ja suurista päivittäistavarakaupoista kautta maan.
”Vyö on tunnetusti pitkä, joustava suikale, joka pujotetaan housujen vyölenkkeihin, ja jonka solki kiinnitetään reiän läpi. Näin se toimii hyödyllisenä asusteena, joka pitää housut paikallaan, mutta se myös korostaa yleensä hartioita kapeampaa vyötäröä.
Vanhimmat arkeologien löytämät vyöt ovat pronssikauden jalometallisia tuotoksia yli kolmen vuosituhannen takaa. Nahka, kankaat ja kaarna ovat huonoja säilymään, joten vain heimojen ylhäisten metallivyöt ovat tallella museossa.
Muinoin niitä ei yleensä käytetty housujen kannatteluun, vaan työkalujen kantamiseen ja koristautumiseen. Päälliköt ja heidän puolisonsa myös ökyilivät vöillä, joihin osa heimon vauraudesta oli taottu.
Pronssikaudella syntyivät myös miesten housut, joiden kaksi lahjetta helpotti ratsastamista. Oli vain ajan kysymys, kunnes vyö löytäisi paikkansa housujen ylläpidossa. Tätä hyväksi havaittua pukeutumista on sittemmin jatkettu muutaman tuhannen vuoden ajan.”